Valuutat:
Suomi
ILMAINEN TOIMITUS
YLI 75 € TILAUKSIIN
JOPA 70% ALENNUKSET
ADIDAS ORIGINALS
ILMAINEN PALAUTUS
30 VUOROKAUDEN SISÄLLÄ

Toimitus & Palautus

Palvelu, jollaista et löydä muualta internetistä!

Tutustu adidasOriginalsKengat etuihin

Maksuton* toimitus

ILMAINEN TOIMITUS YLI 75 € TILAUKSISSA !

Toimituskulut lisätään tilauksen kokonaishintaan kuin asiakas valitsee toimitustavan ja ne näytetään selvästi tilauksen yhteenvedossa. Asiakas maksaa nämä kulut itse.

Toimitusten seuranta Kun tilauksesi on lähetetty, vahvistamme sen sinulle sähköpostitse ja annamme sinulle lähetystä vastaavan seurantanumeron. Tämä numero on saatavilla myös asiakastililläsi kohdassa tilaukseni. Tiedät siis koko ajan, miten toimituksesi edistyy, katsomalla PostNordin toimituksen seurantatietoja.

30 päivää aikaa vaihtaa

Sinun ei tarvitse stressata, sillä sinulla on 30 päivää - aikaa tehdä palautus. Jos palautetut tuotteet ovat uusia, niitä ei ole käytetty ja ne ovat alkuperäisessä laatikossaan, suoritamme hyvityksen ilman ylimääräisiä toimenpiteitä viiden päivän kuluessa siitä, kun tuote palaa varastoomme.

Maksuton ja ennakkoon maksettu palautus

Päätätkö, että et halua pitää kenkiäsi? Ei hätää, me maksamme palautuskulut**! Voit palauttaa tuotteesi meille maksutta jättämällä ne valitsemaasi PostNordin noutopisteeseen. Kaikki on helppoa ennakkoon maksetun palautuskorttijärjestelmämme ansiosta, ja sinun ei tarvitse maksaa palautuskuluja!

**Hinnat jotka näkyvät eivät sisällä toimituskuluja. Toimituskulut lisätään tilauksen kokonaishintaan kuin asiakas valitsee toimitustavan ja ne näytetään selvästi tilauksen yhteenvedossa. Asiakas maksaa nämä kulut itse. Toimituskulut lisätään jos: • Tilaus sisältää vähintään yhden (1) tuotteen joka kuuluu VIP-kampanjaan.

Pikalähetys

Kun ostat jotain internetistä, haluat saada sen mahdollisimman nopeasti. Me ymmärrämme sen, ja siksi adidasOriginalsKengat ennen klo 15 tehdyt tilaukset lähetetään maanantaista perjantaihin samana päivänä klo 17:30. Jos teet tilauksesi viikonloppuna, se lähetetään maanantaina iltapäivällä. Kaikki juhlapäivinä tehdyt tilaukset pakataan ja lähetetään seuraavana arkipäivänä. Pisteenä i:n päällä kaikki adidasOriginalsKengat myytävät tuotteet ovat saatavilla varastossamme ja valmiina lähetettäviksi. Poikkeuksellisen tilaushuipun luovien alennusmyyntien ja poistomyyntien aikaan toimitusaikaa voidaan mahdollisesti pidentää 48 tunnilla. Tämän rajan ylityttyä sitoudumme tarjoamaan sinulle hyvän tahdon eleen.

Asiakaspalvelu sinua auttamassa

Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi tai jostakin tuotteesta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!